Gewokte asperges met kerrie

Hoofdgerecht
Wit
20 minuten
6 personen

Bereiden

  • Schil de asperges, verwijder het harde onderste stukje en snijdt in gelijke schuine stukjes niet te groot (2cm).
  • Snijd de ui fijn en pers de knoflook en fruit deze in de pan.
  • Voeg de kerrie toe en roerbak dit tot de kerrie "gaar" is. Kerrie is het lekkerst als het goed is doorgewarmd voordat je andere ingredienten toevoegt.
  • Voeg dan de stukjes asperges toe en wok totdat zij beetgaar zijn.
  • Asperges eventueel van te voren even blancheren.

Tip: Lekker met een verse salade van veldsla en risotto of een ander rijstgerecht.

De ingrediënten

  • 1 kg asperges (geschild)
  • olie of boter om in te wokken
  • 1 ui
  • Knoflook
  • Kerrie poeder
Moeilijkheidsgraad
logo

Gewokte asperges met kerrie

line
soort Hoofdgerecht
tijd 20 minuten
tijd Wit
aantal 6 personen
line

Bereiding

Tip: Lekker met een verse salade van veldsla en risotto of een ander rijstgerecht.

Gewokte asperges met kerrie Gewokte asperges met kerrie

De ingrediënten

  • 1 kg asperges (geschild)
  • olie of boter om in te wokken
  • 1 ui
  • Knoflook
  • Kerrie poeder
www.aspergecentrum.nl