Adverteren

Het Nederlands asperge centrum streeft ernaar om met zoveel mogelijk partijen binnen de sector een verantwoord maar vooral lekker vers product onder de aandacht te brengen. Financiële steun is daarbij noodzakelijk. Meer steun is nodig om de promotie en toekomst van de Nederlandse asperge te waarborgen. Wil je ook sponsor worden of adverteren? 

We hebben diverse mogelijkheden. Wil je meer toelichting? Neem contact met ons op

Vermelding op onze site

Op onze site verzamelen wij adressen van telers, restaurants en groentemannen. In dit overzicht kunnen onze bezoekers opzoeken waar bij hen in de regio asperges verkrijgbaar zijn. Wij vermelden jouw bedrijf gratis! Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide vermelding, waarbij onze websitebezoekers van alles over jouw bedrijf kunnen lezen en contact met je kunnen opnemen. Met de kleine jaarlijkse vergoeding steun je tegelijkertijd onze promotiecampagne.
Stuur je gegevens via het formulier.


Adverteren

Je kunt op diverse manier profiteren van het bereik van het Nederlands asperge centrum. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie op deze website, een advertorial of vermelding in ons receptenmagazine of het plaatsen van een bericht via onze Facebookpagina! Een overzicht van alle mogelijkheden vind je hier.
 

Sponsoren

Draag je de asperge ook een warm hart toe? Ieder jaar zetten wij ons in om de consument te informeren, enthousiasmeren en vooral ook te activeren. Dit doen we met de campagne Proef de Lente! Als sponsor kun je ons helpen ieder jaar weer zoveel mogelijk mensen te inspireren om zo uiteindelijk de consumptie van de asperge te stimuleren! Je denkt mee over de invulling van de campagne en natuurlijk wordt je overal vermeld. 

We hebben verschillende mogelijkheden, waarbij we je natuurlijk ook vele interessante tegenprestaties bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie! 


Vermelding activiteit

Via onze activiteiten agenda houden we onze bezoekers op de hoogte van alle activiteiten omtrent asperges die in Nederland georganiseerd worden. Wil je jouw activiteit terugzien in de agenda? Meld de activiteit dan gratis aan via het formulier

« Terug naar overzicht

Recept insturen

Wij ontvangen graag jouw aspergerecept, zodat ook andere aspergeliefhebbers kunnen genieten van jouw gerecht!
We plaatsen je gerecht op onze website als het voldoet aan de volgende voorwaarden:
- Het recept bevat asperges.
- Alle verplichte velden (*) zijn ingevuld.

Wij verheugen ons op het lezen (en maken natuurlijk) van jouw recept dus vul snel het formulier in:

Informatie

Ingredienten

Ingredient
Ingredient
Ingredient
Ingredient
 Nog een ingredient toevoegen

Bereidingswijze *

Graag een liggende foto, in één van de volgende formaten: jpg, jpeg, png, gif of bmp uploaden!

Persoonsgegevens