Het is vandaag #DagvandeAsperge!!!

Dag van de Asperge – 11 mei 2018

Élk jaar vindt op de vrijdag ná Hemelvaart de Dag van de Asperge plaats. Dit jaar is dat op 11 mei. Natuurlijk staan de witte rakkers deze dag centraal en hoogstwaarschijnlijk bereiden jij en jouw vrienden een lekker recept.  Maar er is meer te doen: Onze Mathijs Vrieze (TV-kok) maakt de 3 winnaars van de #15MinutesAsperge Challenge bekend. Welke blogger/ vlogger heeft de meeste stemmen gehaald met zijn/ haar aspergerecept dat in 15 minuten op tafel staat? Nieuwsgierig? De challenge is 5 april van start gegaan en heeft hele lekkere maar vooral vernieuwende recepten opgeleverd. 
Het recept met de meeste stemmen van ons publiek krijgt veel publiciteit via de fanbase van het Nederlands Aspergecentrum en  de winnaar krijgt een rol in de Nationale Kick Off van 2019.Lees hier wie er gewonnen heeft. 

Met de afronding van de ene wedstrijd volgt er meteen een nieuwe challenge. Mathijs Vrieze kondigt namelijk op 11 mei een leuke consumenten winactie van het Aspergecentrum aan: daarover lees je meer op deze pagina.

Daarnaast zijn er overal in het hele land leuke evenementen, fijne kortingen en aantrekkelijke acties bij onze telers in supermarkten, groentespeciaalzaken en restaurants.

Wil je op de hoogte blijven van alle acties en evenementen op deze dag? Houd dan onze website en onze Facebook, Twitter en Instagram accounts in de gaten! Want daar vertellen we jullie meer over onze nieuwe  winactie!

« Terug naar overzicht