Een nieuw jaar, een nieuw aspergeseizoen

2017 is alweer begonnen, nog maar eventjes en dan mogen we weer genieten van Nederlandse asperges. De officiële opening van het aspergeseizoen vindt plaats op dinsdag 11 april. Het aspergeseizoen eindigt traditiegetrouw op 24 juni (Sint Jan).

Op deze website vind je allerlei leuke activiteiten, zoals fiets-, wandel- en autoroutes, waarbij je langs de prachtige aspergevelden en diverse bezienswaardigheden rijdt. Geniet van de prachtige natuur van Nederland, haal dagverse asperges bij een teler of laat je heerlijk verwennen met een aspergemenu.
Kijk voor asperge activiteiten bij jou in de buurt eens bij Activiteiten.

Natuurlijk vind je op deze site ook tal van heerlijke recepten. Weet je niet zo goed hoe je asperges moet klaarmaken? Sandra laat het je zien in een aantal korte filmpjes! Heb je zelf een aspergerecept dat je graag met ons wilt delen? Stuur het in, we zijn er erg benieuwd naar!

Wij zijn al even druk bezig met het opzetten van onze nieuwe campagne, net als afgelopen jaren gaan we ons weer inzetten om jou en alle andere Nederlanders te inspireren en te informeren over alles rondom asperges. Met vele recepten, handige filmpjes en al het nieuws houden we je op de hoogte en helpen we je nog meer te genieten van het beste seizoen van het jaar, het aspergeseizoen! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook.

« Terug naar overzicht