Even voorstellen: onze nieuwe asperge ambassadeur!

Vorige week maakten we bekend wie de winnaars zijn van de #15minutesAsperge. Andrea tegel werd de nummer 1! winnaar en won daarmee, naast heel veel exposure, een rol  in de opening van het aspergeseizoen in 2019. Volgend seizoen zullen jullie dus nog veel van haar horen. Wij kijken uit naar onze samenwerking met Andrea! Als kersverse ambassadeur stelt ze zich alvast via deze weg aan jullie voor en vertelt ze hoe tot het winnende recept is gekomen. 

 

Kleurrijke recepten

Wat ben ik onwijs trots dat ik mezelf de winnaar van de #15minutesasperge wedstrijd 2018 mag noemen! Ik had echt nooit gedacht dat ik zou winnen. Heel eerlijk? Ik dacht dat veel mensen mijn roze gekleurde asperges nét ietsje te vreemd zouden vinden, haha. Aan de andere kant heb ik er wel heel bewust voor gekozen om mijn eigen stijl te laten zien. Ik ben foodblogger op Anniepannie.nl en sta bekend om mijn kleurrijke recepten bomvol groente. Ondanks dat asperges prachtig zijn in het wit, besloot ik daarom een kleurrijk foefje toe te passen. Ik kleurde de asperges op geheel natuurlijke wijze met bietensap. Het resultaat: prachtige, felroze asperges. Hiermee verras je al je tafelgenoten, geloof me!

Klaar in 15 minuten

De uitdaging in deze wedstrijd was dat het recept binnen 15 minuten klaar moet zijn. Dat is echt niet veel! Ik besloot mezelf nog een extra ‘challenge’ te geven. Het leek me namelijk extra leuk als het een recept zou worden dat super snel klaar is, maar ook een chique restaurant-achtige uitstraling heeft. En een verfijnde smaak, niet te vergeten! Volgens mij is dat me aardig gelukt. Ik vind het leuk om mensen te laten zien dat een mooi en lekker bord eten echt niet veel tijd hoeft te kosten. Op Anniepannie.nl probeer ik mijn gerechten ook zo eenvoudig mogelijk te houden. Maar wel altijd origineel en kleurrijk natuurlijk!

De prijs

Ik heb een heleboel exposure gewonnen. Dat houdt in dat het Aspergecentrum mijn recept en foodblog bij een heleboel mensen onder de aandacht gaat brengen. Ontzettend leuk, want als foodblogger ben je constant op zoek naar manieren om meer mensen te bereiken! Naast alle exposure krijg ik een rol in de opening van het aspergeseizoen van 2019. Ik kijk er naar uit om hier samen met het aspergecentrum invulling aan te geven.

Andrea Tegel - AnniePannie 

Wil je meer kleurrijke recepten van Andrea zien? Neem dan een kijkje op haar foodblog: www.anniepannie.nl. Daar vind je naast heerlijke en gezonde recepten ook haar favoriete hotspots. Je doet er geheid inspiratie op! Andrea is ook heel actief op Instagram. Je volgt haar via @anniepannie_nl. Liever Facebook? Dit is de Facebookpagina van Anniepannie.nl.

« Terug naar overzicht