Over ons

Als Nederlands asperge centrum zijn wij hartstikke gek op asperges! Wij zijn dan ook heel blij dat het aspergeseizoen van 2018 alweer is aangebroken. Met onze nieuwe campagne 'Zó klaar en zóo lekker' delen wij onze enthousiasme over onze witte rakkers. Op onze website vind je super lekkere recepten, leuke wetenswaardigheden over asperges en natuurlijk de gezelligste asperge activiteiten. 

Start van het seizoen

Jaarlijks organiseren wij begin april de opening van het aspergeseizoen, waarmee wij aan Nederland laten weten dat het witte goud weer volop verkrijgbaar is. Ieder jaar kijken wij reikhalzend naar deze dag uit, het is de start van een seizoen vol heerlijke en originele aspergegerechten!

De Nationale opening wordt al sinds 2002 georganiseerd. We zorgen altijd voor een bijzondere locatie in Nederland, waar we de nieuwe Aspergeambassadeur bekend maken. Dit is altijd een bekende Nederlander die het aspergeseizoen op een verrassende manier opent. Benieuwd naar alle Aspergeambassadeurs en locaties? Bekijk het overzicht!

Sponsor worden?

 

Dag van de Asperge

Ieder jaar vindt op de vrijdag na Hemelvaart de Dag van de Asperge plaats, een dag vol interessante acties en fijne kortingen. Tijdens de Dag van de Asperge, dit jaar op 11 mei, besteden we extra aandacht aan de Koningin der Groenten. Dat doen we in samenwerking met telers, groentemannen, supermarkten en restaurants. In het hele land kun je op deze dag naar open dagen. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er te doen is op de Dag van de Asperge? Houd onze website en onze Facebookpagina in de gaten! 

« Terug naar overzicht

Recept insturen

Wij ontvangen graag jouw aspergerecept, zodat ook andere aspergeliefhebbers kunnen genieten van jouw gerecht!
We plaatsen je gerecht op onze website als het voldoet aan de volgende voorwaarden:
- Het recept bevat asperges.
- Alle verplichte velden (*) zijn ingevuld.

Wij verheugen ons op het lezen (en maken natuurlijk) van jouw recept dus vul snel het formulier in:

Informatie

Ingredienten

Ingredient
Ingredient
Ingredient
Ingredient
 Nog een ingredient toevoegen

Bereidingswijze *

Graag een liggende foto, in één van de volgende formaten: jpg, jpeg, png, gif of bmp uploaden!

Persoonsgegevens