Terug naar Recepten

Asperge-broccolli salade met Caesar dressing

Wit Salade 4 personen 15 - 30 minuten

Asperge-broccolli salade met Caesar dressing

Ingrediënten

 1 kg. witte asperges

 500 gr. broccoli

 1 tl suiker

 20 gr. Blue Band Culinesse

 peper en zout

 2 sachets Knorr Saladbar Dressing Original Caesar

 4 hardgekookte eieren

Bereiding

  • Maak de asperges schoon, schil ze en snijd ze in stukjes van 4 cm.
  • Kook ze ca. 15 minuten in ruim water met 20 gram margarine en een theelepel suiker tot ze beetgaar zijn.
  • Haal de asperges uit het water en laat ze afkoelen.
  • Was de broccoli en kook deze 10 á 12 minuten in water.
  • Haal vervolgens de broccoli uit het water, laat deze afkoelen en snijd deze in kleinere stukjes.
  • Meng de asperges met de broccoli en verdeel Caesar dressing erover.
  • Snijd de eieren in de lengte door en gebruik ze als garnering op de asperge-broccoli salade.