Terug naar Recepten

Asperge in bladerdeeg (10 stuks)

Wit Snack 3 personen 15 - 30 minuten

Asperge in bladerdeeg (10 stuks)

Ingrediënten

 Bladerdeeg van 10 plakjes

 500 gr. normale asperges

 2 pakjes Hollandaise saus

 verse peterselie

Bereiding

  • Schil de asperges en laat de bladerdeeg ontdooien.
  • Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • Laat de asperges 20 min koken.
  • Maak in de tussentijd de Hollandaise saus warm.
  • Doe de peterselie bij de Hollandaise saus.
  • Als de asperge gaar is, leg je hem in de bladerdeeg en doe je er wat Hollandaise saus op, rol hem op, en leg hem 20 min in de oven.

Als ze klaar zijn, leg je ze leuk op een bord en is het leuk voor hapjes met verjaardagen/feesten en het smaak reuze lekker.