Ingrediënten
500 gr. witte asperges
500 gr. groene asperges
1 zakje rucola(sla)
150 gr. pijnboompitten
1 bakje champignons
1 bakje kastanje-champignons
Bakje aardbeien voor de garnering
2 eetlepels olijfolie
Bereiding
- Schil en kook de witte asperges (in stukken) ongeveer 8 min. en voeg de groene asperges (ook in stukken) toe.
- Na ongeveer 4 minuten even laten nagaren in eigen kookvocht en afschudden.
- Was ondertussen de rucola.
- Snijd de champignons in schijfjes en bak deze in olijfolie.
- Rooster de pijnboompitten.
- Verdeel de sla in een grote kom met daarover de lauwwarme champignons en asperges.
- Strooi dan de pijnboompitten over de salade.
- Was de aardbeien met kroontje en halveer deze.
- Leg de halve aardbeien dan op de salade.
Smakelijk Eten!