Ingrediënten
150 gr. gerookte zalm, in stukjes gesneden
150 gr. grote gekookte gepelde garnalen
150 gr. gekookte mosselen
1 kg. groene asperges
4 el. olijfolie
2 teentjes uitgeperste knoflook
250 ml. crème fraîche
2 el. groene pesto
nootmuskaat
witte tagliatelle
Bereiding
- De asperges wassen, eventuele harde uiteinden er af snijden en in drieën snijden.
- Tagliatelle 10 minuten koken in ruim water met wat zout.
- De olijfolie in de pan verwarmen, de asperges en de knoflook erbij en 10 minuten roerbakken.
- De pan op de warmtebron laten en de crème fraîche, pesto en nootmuskaat erbij en weer opwarmen.
- De zalm, garnalen en mosselen erbij doen en nog even een paar minuten opwarmen.
- Klein beetje zout toevoegen.
- Tagliatelle en Jumbo's Asperge/Visfestijn in twee aparte schalen opdienen.
- Serveren met een salade van rauwe lof, zure appel, krenten en fijngehakte hazelnoten met een dressing van sesamolie, citroensap, klein beetje honing en peper.