Terug naar Recepten

Asperge-vis festijn

Wit Hoofdgerecht 4 personen 15 - 30 minuten

Asperge-vis festijn

Ingrediënten

 150 gr. gerookte zalm, in stukjes gesneden

 150 gr. grote gekookte gepelde garnalen

 150 gr. gekookte mosselen

 1 kg. groene asperges

 4 el. olijfolie

 2 teentjes uitgeperste knoflook

 250 ml. crème fraîche

 2 el. groene pesto

 nootmuskaat

 witte tagliatelle

Bereiding

  • De asperges wassen, eventuele harde uiteinden er af snijden en in drieën snijden.
  • Tagliatelle 10 minuten koken in ruim water met wat zout.
  • De olijfolie in de pan verwarmen, de asperges en de knoflook erbij en 10 minuten roerbakken.
  • De pan op de warmtebron laten en de crème fraîche, pesto en nootmuskaat erbij en weer opwarmen.
  • De zalm, garnalen en mosselen erbij doen en nog even een paar minuten opwarmen.
  • Klein beetje zout toevoegen.
  • Tagliatelle en Jumbo's Asperge/Visfestijn in twee aparte schalen opdienen.
  • Serveren met een salade van rauwe lof, zure appel, krenten en fijngehakte hazelnoten met een dressing van sesamolie, citroensap, klein beetje honing en peper.