Terug naar Recepten

Aspergehapje Ham/Ei

Wit Snack 5 personen Max. 15 minuten

Aspergehapje Ham/Ei

Ingrediënten

 200 gr. ham/ei salade

 8 kerriekussentjes van korstdeeg(uitsteken)

 5 gr. bieslook

 8 halve aspergekopjes

 1/2 liter aspergemousse

 8 kleine kopjes/kommetjes

Voorbeiding

Aspergemousse:

  • 1 dl aspergevocht(of soep)
  • 1 dl geslagen room
  • 2 gr gelatine

    Aspergevocht(soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten. En hierdoor lobbig laten worden daarna vermenegen a la bavaroise en in de gewenste vorm(dikte) laten opstijven.

Bereiding

  • Aspergevocht (soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten.
  • Hierdoor lobbig laten worden daarna vermengen a la bavaroise en in de gewenste vorm(dikte) laten opstijven.
  • Vul 8 kopjes met een laagje aspergemousse
  • De Ham/ei salade er boven op.
  • Daar op de kerriekussentjes.
  • Als garnering een gehalveerd aspergekopje en een beetje bieslook.