Terug naar Recepten

Aspergehapje met Garnalen

Wit Snack 5 personen Max. 15 minuten

Aspergehapje met Garnalen

Ingrediënten

 200 gr. garnalensalade

 8 reuzegarnalen

 8 halve aspergekopjes

 8 takjes peterselie

 8 kleine kopjes/kommetjes

 1/2 ltr. aspergemousse

Voorbeiding

Aspergemousse:

  • 1 dl aspergevocht (of soep)
  • 1 dl geslagen room
  • 2 gr. gelatine

Bereiding

  • Aspergevocht (soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten.
  • Hierdoor lobbig laten worden daarna vermengen a la bavaroise en in de gewenste vorm (dikte) laten opstijven.
  • Vul 8 kopjes met een laagje aspergemousse
  • De garnalensalade er boven op.
  • Daar op de reuzengarnaal.
  • Als garnering een gehalveerd aspergekopje en een takje peterselie.