Aspergehapje met Paling en Kreeft

De ingredienten

  • 200 gr kreeftsalade
  • 2 stuks gerookte paling
  • 8 blaadjes gefrituurde basilicum
  • 8 halve aspergekopjes
  • 8 kleine kopjes/kommetjes
  • 1/2 liter aspergemousse

Informatie

  • Wit
  • 5 personen
  • Snack
  • Minder dan 30 minuten

Voorbereiding

Aspergemousse

Bereiding

  1. 1 dl aspergevocht(of soep) 
  2. dl geslagen room
  3. 2 gr. gelatine

    Wilt u informatie over kreeft en meer heerlijke recepten met kreeft ga dan naar Krijn Verwijs.

    1. Aspergevocht(soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten.
    2. Hierdoor lobbig laten worden daarna vermengen a la bavaroise en in de gewenste vorm (dikte) laten opstijven.
    3. Vul 8 kopjes met een laagje aspergemousse.
    4. De kreeftsalade er boven op.
    5. Daar op de paling in 8 stukjes gesneden.
    6. Als garnering een gehalveerd aspergekopje en een blaadje gefrituurde basilicum.