Terug naar Recepten

Aspergerolletjes

Wit Lunch 4 personen 15 - 30 minuten

Aspergerolletjes

Ingrediënten

 2,5 kg. fijne asperges, licht gekookt

 100 gr. roomkaas

 4 el geraspte parmezaanse kaas

 2 el fijngesneden bieslook

 25 gr. vers broodkruim

 zout en versgemalen zwarte peper

 pastavellen

 bechamelsaus

 boter

Bereiding

  • Vet een ovenschaal met boter in.
  • Meng de roomkaas met de helft van de parmezaanse kaas, bieslook en het broodkruim.
  • Voeg wat peper en zout toe.
  • Bestrijk de pastavellen met wat kaasmengsel, leg er twee asperge  per vel op en rol de pasta hier omheen. Leg met de overlappende rand omlaag in de schaal.
  • De bechamelsaus over de gevulde pasta gieten en bestrooien met de rest van de parmezaanse kaas.
  • In 20-25 min. licht bruin bakken en dan maar smullen.