Asperges in de wok

De ingredienten

  • 4 el blasamico-azijn
  • 4 el sojasaus
  • 4 el pijnboompitten
  • 250 g paddenstoelen
  • 200 g gekookte ham in blokjes gesneden
  • 500 g asperges
  • 1 teentje knoflook
  • een beetje maanzaad
  • arachideolie

Informatie

  • Wit
  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges en snij ze in schuine stukken, snij de knoflook en bak ze in arachideolie aan in de wok.
  2. Voeg de blokjes gekookte ham, de paddenstoelen en de pijnboompitten toe en laat goed doorbakken.
  3. Voeg een beetje balsamico en sojasaus toe en kruid met peper en een beetje zout.
  4. Schep alles in een diep bord en overstrooi met het maanzaad.