Terug naar Recepten

Asperges met coquilles, Ibericoham en oude aceto balsamico

Paars Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten

Asperges met coquilles, Ibericoham en oude aceto balsamico

Ingrediënten

 12 witte asperges

 12 coquilles

 12 plakjes ibericoham

 12 groene aspergetips

 4 theelepel haringkaviaar

 Oude aceto balsamico

 Sakura cress

 Peper en zout

Bereiding

  • Schil de witte asperges en kook ze beetgaar, laat in het kookvocht liggen.
  • Neem alleen de kop van de groene aspergetips en blancheer deze.
  • Dresseer de ibericoham op het bord.
  • Leg daarboven de warme asperges.
  • Schroei a la minute de coquilles in een hete pan en leg deze op de asperges.
  • Leg op de coquilles de groene aspergekoppen wat haringkaviaar en sakura cress.
  • Druppel wat oude aceto balsamico over de ibericoham.
  • Draai er wat vers gemalen peper en zout over.