Asperges met coquilles, Ibericoham en oude aceto balsamico

De ingredienten

  • 12 witte asperges
  • 12 coquilles
  • 12 plakjes ibericoham
  • 12 groene aspergetips
  • 4 theelepel haringkaviaar
  • Oude aceto balsamico
  • Sakura cress
  • Peper en zout

Informatie

  • Groen/Wit
  • 3 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  • Schil de witte asperges en kook ze beetgaar, laat in het kookvocht liggen.
  • Neem alleen de kop van de groene aspergetips en blancheer deze.
  • Dresseer de ibericoham op het bord.
  • Leg daarboven de warme asperges.
  • Schroei a la minute de coquilles in een hete pan en leg deze op de asperges.
  • Leg op de coquilles de groene aspergekoppen wat haringkaviaar en sakura cress.
  • Druppel wat oude aceto balsamico over de ibericoham.
  • Draai er wat vers gemalen peper en zout over.