Asperges met ham en erwtensaus

De ingredienten

  • 500 g witte asperges
  • Een snufje suiker
  • 60 g verse gedopte tuinerwten of uit de diepvries
  • 60 g gerookte, gesneden ham
  • 1 pakje Knorr Hollandaisesaus
  • 2 el droge witte wijn
  • Een snufje cayennepeper
  • Een handje verse kervel

Informatie

  • Wit
  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Meer dan 30 minuten
Dit heerlijke gerecht kunt u ook serveren op spaghetti of tagliatelle.
Tip!

1. Was de asperges, schil ze en verwijder de uiteinden. Kook de asperges 20 minuten met de suiker in kokend water. Voeg de tuinerwten toe en laat het geheel nog 5 minuten koken. Laat het geheel goed uitlekken. Snijd de ham in dunne reepjes. 2. Verwarm de Knorr Hollandaisesaus. Voeg de ham en tuinerwten aan de saus toe. Giet de witte wijn erin. Breng het geheel op smaak met de cayennepeper. 3. Serveer de asperges op voorverwarmde borden, met de saus erop en gegarneerd met de fijngesneden kervel.