Asperges met scrambled eggs

De ingredienten

  • 800 gram geschilde asperges
  • 6 eieren
  • 200 gram verse spinazie
  • 200 gram gerookte zalm
  • 1 el zonnebloemolie
  • 2 el gesneden verse dille
  • Zout en peper naar smaak

Informatie

  • Wit
  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding:

Breng een flinke pan met water aan de kook. In de tussentijd blend je de eieren samen met de spinazie. Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin het eimengsel. Blijf goed roeren, zodat je scrambled eggs krijgt.

Als het water kookt, voeg dan de asperges toe en kook deze 8 min op hoog vuur voor een lekkere bite.

Laat het eiermengsel afkoelen en dien alles op. Top af met verse dille.

 

Dit is een van de winnende recepten van de #15minutesAsperge. Luuk van  Luuk's kitchen stuurde dit recept in. Meer lezen over zijn werk en wat hij nog meer doet? Volg hem op Facebook of op Instagram. Hij heeft ook zijn eigen website!