Ingrediënten
750 gr. asperges
500 gr. beenham
1 pakje roomboter
Hollandaise saus
2 aardappelen
kruidenboter
2 eieren
Voorbeiding
- Verwarm de borden in de voorverwarmde oven. Schil de asperges (of laat dit doen door de groentenboer)
Bereiding
- Schil en kook de asperges in 15 min. beetgaar. Voor een lekkere zachte aspergetop kun je evt. wat boter toevoegen aan het kookwater.
- Kook de aardappels (ongeschild) en de eieren (hard gekookt).
- Maak ondertussen de Hollandaise saus klaar in een pannetje en doe daar een ruime hoeveelheid roomboter bij (1/2 - 1 pakje).
- Als de borden warm zijn en de asperges zijn bijna gaar leg je de beenham netjes op een bordje, daarnaast de afgegoten asperges en de aardappel.
- Snijd een stukje van de aardappel open en doe daar de kruidenboter in.
- Het gekookte ei in partjes snijden en decoreren op je bord.
- Als laatste de saus toevoegen.
Eet smakelijk!