Ingrediënten
500 g asperges
1 kg mosselen in schelp
1 rode paprika
1 ui
300 g spinazie vers
400 g tagliatelle groen ( spinazie)
1 bekertje crème fraîche
1 dl riesling witte wijn
2 teentjes knoflook
Zout en peper
Olijfolie
Bereiding
- Schil de asperges, snijd ze in stukjes en roerbak ze beetgaar.
- Roerbak de mosselen in de wok gaar met de ui, 1 teentje knoflook en de riesling. Haal ze uit de schelp en bewaar het kookvocht.
- Kook de tagliatelle beetgaar in ruim kokend water met een beetje zout.
- Was de spinazie en snijd de paprika in reepjes.
- Doe een scheutje olijfolie in de wok en bak de asperges op met de spinazie, paprika en 1 teentje knoflook.
- Voeg hierbij de mosselen, het kookvocht en op het laatst de crème fraîche.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Warm goed door zonder te koken en drapeer de saus over de tagliatelle.
- Garneer met een paar blaadjes spinazie, enkele reepjes paprika en een schelp van de mosselen.