Aspergesneetje met oesterzwammen

De ingredienten

  • 10 asperges
  • 2 witte boterhammen
  • 1 ui
  • 75 gr oesterzwammen
  • klontje boter
  • 1 el fijngehakte basilicum
  • 1 el parmezaanse kaas
  • peper en zout

Informatie

  • Wit
  • 2 personen
  • Lunch
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes.
  3. Basilicum fijnhakken en ui snijden.
  4. Kook de asperges in 5 min beetgaar.
  5. Fruit gesnipperde ui in de hete boter.
  6. Voeg de reepjes oesterzwammen en bak deze tot al het vocht verdampt is.
  7. Voeg de aspergestukjes toe en maak alles op smaak met peper, zout en basilicum.
  8. Rooster het brood en schep hier het aspergemengsel open.
  9. Met kaas bestrooien en direct serveren.
    Eet smakelijk!