Terug naar Recepten

Aspergesneetje met oesterzwammen

Wit Lunch 2 personen 15 - 30 minuten

Aspergesneetje met oesterzwammen

Ingrediënten

 10 asperges

 2 witte boterhammen

 1 ui

 75 gr oesterzwammen

 klontje boter

 1 el fijngehakte basilicum

 1 el parmezaanse kaas

 peper en zout

Bereiding

  • Schil de asperges en snijd ze in kleine stukjes.
  • Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes.
  • Basilicum fijnhakken en ui snijden.
  • Kook de asperges in 5 min beetgaar.
  • Fruit gesnipperde ui in de hete boter.
  • Voeg de reepjes oesterzwammen en bak deze tot al het vocht verdampt is.
  • Voeg de aspergestukjes toe en maak alles op smaak met peper, zout en basilicum.
  • Rooster het brood en schep hier het aspergemengsel open.
  • Met kaas bestrooien en direct serveren.
    Eet smakelijk!