Avocado met garnalen en asperges

De ingredienten

  • enkele takjes dille
  • enkele druppels tabasco
  • enkele druppels worcestersaus
  • peper en zout
  • scheutje cognac
  • 1 el tomatenketchup
  • 3 el mayonaise
  • 3 el lobbig geklopte slagroom
  • 100 g garnalen
  • 12 witte of groene asperges
  • 2 avocado

Informatie

  • Groen/Wit
  • 4 personen
  • Lunch
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil en kook de asperge gaar en snijd deze in stukjes.
  2. Halveer de avocado's, verwijder de pitten en haal het vruchtvlees er met een appelboor in bolletjes uit.
  3. Snijd de asperges in stukjes van +/- 1,5 cm. Meng de aspergestukjes met de garnalen en de avocadobolletjes en vul hiermee de avocado's.
  4. Meng de mayonaise met de slagroom, tomatenketchup, cognac, peper en zout, tabasco en worcestersaus en schenk deze over de salades.
  5. Garneer met de takjes dille.