Terug naar Recepten

Avocado met garnalen en asperges

Paars Lunch 4 personen 15 - 30 minuten

Avocado met garnalen en asperges

Ingrediënten

 2 avocado

 12 witte of groene asperges

 100 g garnalen

 3 el mayonaise

 3 el lobbig geklopte slagroom

 1 el tomatenketchup

 scheutje cognac

 peper en zout

 enkele druppels worcestersaus

 enkele druppels tabasco

 enkele takjes dille

Bereiding

  • Schil en kook de asperge gaar en snijd deze in stukjes.
  • Halveer de avocado's, verwijder de pitten en haal het vruchtvlees er met een appelboor in bolletjes uit.
  • Snijd de asperges in stukjes van +/- 1,5 cm. Meng de aspergestukjes met de garnalen en de avocadobolletjes en vul hiermee de avocado's.
  • Meng de mayonaise met de slagroom, tomatenketchup, cognac, peper en zout, tabasco en worcestersaus en schenk deze over de salades.
  • Garneer met de takjes dille.