Gegrilde asperges met een gebakken kwarteltje, frambozen, jus en chips van schorseneren
Informatie
- Wit
- 1 personen
- Hoofdgerecht
- Minder dan 30 minuten
Bereiding
- Schil de asperges en kook ze gaar.
- Haal de asperges uit het vocht en leg ze op een doek te drogen.
- Bak de kwartel in zijn geheel rondom goudbruin en gaar in een oven van 80◦ gedurende ± 20 min.
- Was de schorseneer goed, snijd er lange dunne plakjes van met bijv een dunschiller en frituur op 160 ◦C goudbruin.
- Maak de grillpan goed heet en gril hier de asperges in.
- Dresseer de asperges op bord.
- Haal de kwartelborstjes en pootjes van het karkas en dresseer op de asperges.
- Verdeel er de doormidden gesneden framboosjes bij.
- Lepel er wat jus omheen.
- Steek er schorseneerchips in.