Terug naar Recepten
Geroerbakte asperges-tagliatelle met Leidsche kaas
Paars Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten
Ingrediënten
500 gr. witte asperges
500 gr. groene asperges
250 gr. belegen Leidsche kaas(komijnekaas)
Bosje bosui
250 gr. champignons
300 gr. zalm
Peper en zout
Bekertje crème fraîche
Een paar takjes dille
Bereiding
- Schil de witte asperges en snijd 2 cm van de onderkant van de witte en groene asperges af.
- Snijd vervolgens met de kaasschaaf, of dunschiller vanaf de kop de groene en witte asperges in slierten.
- Snijd de bosui in grove stukken en de champignons in plakken.
- Schenk een scheut olijfolie in de wokpan en roerbak eerst de bosui iets gaar, de aspergeslierten erbij en zout en peper.
- Roerbak dit 10 minuten.
- Zalm erbij en de kaas in kleine stukjes.
- Op het laatst de crème fraîche en de fijngesneden dille erbij. Goed doorwarmen.
- De zalm als laatste toevoegen.
- Serveer bijvoorbeeld met tagliatelle....