Terug naar Recepten

Kruidige asperges met toast

Wit Hoofdgerecht 4 personen Max. 15 minuten

Kruidige asperges met toast

Ingrediënten

 1 kg. asperges

 2 sjalotjes

 1/2 bosje peterselie

 bieslook

 1 tl tijm

 1 el tomatenketchup

 1 el rozemarijn azijn

 1 el kappertjes

 3 el olijfolie

 peper/zout

 toastbrood

Bereiding

  • Sjalot, peterselie en bieslook fijn maken.
  • Asperges gaar koken.
  • Brood roosteren.
  • Meng in een kom de sjalot, peterselie, bieslook, tijm, tomatenketchup, azijn en kappertjes.
  • Voeg al kloppend met een vork de olijfolie toe.
  • Blijf kloppen tot licht gebonden saus en breng op smaak met zout peper en snufje suiker.
  • Asperges afgieten en in schaal leggen, saus erover heen gieten en af laten koelen.