Terug naar Recepten

Oosterse aspergewraps (vegetarisch)

Wit Hoofdgerecht 4 personen 15 - 30 minuten

Oosterse aspergewraps (vegetarisch)

Ingrediënten

 500 g witte asperges

 1 verpakking vegetarische (Oosterse) roerbakreepjes

 1 bakje champignons (250 g)

 1 bosje lenteuitjes

 2 ons taugĂ©

 peper en zout naar smaak

 100 g geraspte oude kaas

 6 kant-en-klare wraps

 boter/olie

 1 el Japanse Soyasaus

 1 el geroosterde sesamzaadjes

Bereiding

  • Asperges schillen, koken en uit laten lekken.
  • Champignons wassen en in plakjes snijden.
  • Bosuitjes wassen en fijn snijden.
  • Taugé wassen en uit laten lekken.
  • Oven voorverwarmen op 225 °C.
  • In koekenpan/wok champignons 5 min. bakken. Laatste minuut taugé en uitjes meebakken.
  • Peper en zout naar smaak en sojasaus toevoegen.
  • In andere koekenpan/wok de Oosterse roerbakreepjes 3 minuten bakken.
  • Op iedere wrap een aantal asperges leggen. Daar overheen de gebakken roerbakreepjes en het groentemengsel verdelen.
  • De wraps oprollen en in een ingevette ovenschaal leggen.
  • De geraspte kaas en sesamzaadjes over de wraps strooien en in de oven nog ca. 10 minuten gratineren.