Ingrediënten
4 eieren
2 tomaten
100 g super romeinse sla
350 g groene asperges
4 plakken parmaham
3 el walnotenolie
2 tl citroensap
zout en versgemalen peper
Bereiding
- Kook de eieren in ca. 4 minuten halfzacht.
- Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in partjes.
- Was de sla en laat deze uitlekken.
- Snijd van de asperges ca. 2 cm. van de onderkanten.
- Vet de grillpan in en rooster de asperges ca. 3 minuten, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en laat deze afkoelen.
- Grill de parmaham knapperig en laat deze afkoelen.
- Klop een dressing van de walnootolie met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de sla over 4 schaaltjes. Besprenkel de salades met de dressing.
- Halveer de eieren en verdeel ze over de salades.