Ingrediënten
1 bosje dille
16 groene asperges
10 cl visbouillon
750 g roodbaarsfilet
olijfolie
2 hardgekookte eieren
1 bosje peterselie
2 uien
peper en zout
10 cl witte wijn
200 g gedopte erwtjes
Bereiding
- Verwijder het onderste stuk van de asperges, hou de punten apart en snij de rest van de stelen in stukken van 5 cm.
- Laat de stukken asperge gaar worden in kokend water met zout en voeg er na 5 minuten de punten bij. Laat nog 5 minuten koken.
- Hak de uien fijn.
- Neem een grote kookpan, laat de ui zwellen in wat olie, voeg er de erwtjes bij en leg de roodbaarsfilet op dat groentebed.
- Begieten met de visbouillon en de witte wijn en voeg peper en zout toe. Laat 15 minuten gaar worden in een gesloten pan.
- Serveer de visfilets op een bed van ui en erwtjes, met de asperges er omheen.
- Versier de schotel met partjes hardgekookt ei en strooi er dille en peterselie op.