Aspergehof Noordam

  • Teler
  • Woubrugge, Zuid Holland

Welkom bij Aspergehof Noordam, Groene Hart specialist in asperges!

Als er één groente tot de verbeelding spreekt, is het wel de asperge. Ook in t Groene Hart vindt u de lekkerste asperges. In Woubrugge (slechts 30 minuten vanaf Amsterdam en Den Haag) bent u welkom bij Aspergehof Noordam voor dagelijks vers gestoken asperges.
Het aspergeseizoen is van eind maart tot eind juni. In de boerderijwinkel is er volop keuze: de allermooiste witte asperges voor een heerlijk aspergediner, kromme asperges voor een ovenschotel, aspergestukjes voor de soep. Ambachtelijke aspergesoep, aspergesauzen, recepten, geschrapte krieltjes, gerookte beenham etc.
Daarnaast zijn er allerlei producten te vinden uit de streek zoals boerenkaas uit Kaag en Braassem, zalm gerookt in Roelofarendsveen, jam uit Nieuwveen.
Vindt u het schillen van asperges lastig?
De automatische schilmachine is dan een uitkomst. Razendsnel worden de stengels van hun schil ontdaan door 16 mesjes. Indien gewenst krijgt u de schillen mee voor de soep.
In het voorjaar bent u van harte uitgenodigd voor koffie, thee, kopje aspergesoep of een heerlijke boerenlunch op het terras met uitzicht op de aspergevelden.
U kunt zeker een kijkje in het veld nemen tijdens het oogsten van de asperges. Voor de kinderen is er een aspergespeurtocht uitgezet met vragen en opdrachten. Bent u benieuwd hoe het er aan toegaat op een aspergekwekerij? Wilt u zelf ervaren hoe het is om asperges te steken? Zoekt u een ongedwongen locatie voor een besloten familiefeest of bedrijfsuitje? Of wilt u de locatie huren voor een evenement? Dan kunt u het gehele jaar terecht bij Aspergehof Noordam voor rondleidingen, (kook)workshops, fiets- en wandelarrangementen, varen of klompengolf. Er zijn veel meer mogelijkheden, wij denken graag mee over uw wensen!

Graag tot ziens!

Aspergehof Noordam
Boddens Hosangweg 63
tel +31 6 420 914 92
mail: info@aspergehofnoordam.nl
website: www.aspergehofnoordam.nl
facebook: www.facebook.com/aspergehof

« Terug naar overzicht

Recept insturen

Wij ontvangen graag jouw aspergerecept, zodat ook andere aspergeliefhebbers kunnen genieten van jouw gerecht!
We plaatsen je gerecht op onze website als het voldoet aan de volgende voorwaarden:
- Het recept bevat asperges.
- Alle verplichte velden (*) zijn ingevuld.

Wij verheugen ons op het lezen (en maken natuurlijk) van jouw recept dus vul snel het formulier in:

Informatie

Ingredienten

Ingredient
Ingredient
Ingredient
Ingredient
 Nog een ingredient toevoegen

Bereidingswijze *

Graag een liggende foto, in één van de volgende formaten: jpg, jpeg, png, gif of bmp uploaden!

Persoonsgegevens