Asperge-beenham salade

De ingredienten

  • 500 g asperges
  • 400 g aardappelen
  • snufje dille
  • dikke plak beenham
  • lekkere mayonaise
  • peper en zout

Informatie

  • Wit
  • 3 personen
  • Salade
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes en breng ze aan de kook. Laat ze vervolgens goed uitlekken en afkoelen.
  2. Schil de asperges, kook ze 5 min. en laat ze 10 min. nagaren in de pan. Laat ze vervolgens ook goed uitlekken en afkoelen.
  3. Snijd de beenham in blokjes en de asperges in stukjes van 2 cm.
  4. Meng de aspergestukjes, beenham, aardappelblokjes en mayonaise tot een smakelijke salade. Roer niet te hard: de stukjes moeten mooi blijven.
  5. Voeg dille, peper en zout toe naar smaak.