Terug naar Recepten

Asperge-beenham salade

Wit Salade 3 personen 15 - 30 minuten

Asperge-beenham salade

Ingrediënten

 500 g asperges

 400 g aardappelen

 snufje dille

 dikke plak beenham

 lekkere mayonaise

 peper en zout

Bereiding

  • Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes en breng ze aan de kook. Laat ze vervolgens goed uitlekken en afkoelen.
  • Schil de asperges, kook ze 5 min. en laat ze 10 min. nagaren in de pan. Laat ze vervolgens ook goed uitlekken en afkoelen.
  • Snijd de beenham in blokjes en de asperges in stukjes van 2 cm.
  • Meng de aspergestukjes, beenham, aardappelblokjes en mayonaise tot een smakelijke salade. Roer niet te hard: de stukjes moeten mooi blijven.
  • Voeg dille, peper en zout toe naar smaak.