Asperge-broccolli salade met Caesar dressing

De ingredienten

  • 1 kg. witte asperges
  • 500 gr. broccoli
  • 1 tl suiker
  • 20 gr. Blue Band Culinesse
  • peper en zout
  • 2 sachets Knorr Saladbar Dressing Original Caesar
  • 4 hardgekookte eieren

Informatie

  • Wit
  • 4 personen
  • Salade
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de asperges schoon, schil ze en snijd ze in stukjes van 4 cm.
  2. Kook ze ca. 15 minuten in ruim water met 20 gram margarine en een theelepel suiker tot ze beetgaar zijn.
  3. Haal de asperges uit het water en laat ze afkoelen.
  4. Was de broccoli en kook deze 10 á 12 minuten in water.
  5. Haal vervolgens de broccoli uit het water, laat deze afkoelen en snijd deze in kleinere stukjes.
  6. Meng de asperges met de broccoli en verdeel Caesar dressing erover.
  7. Snijd de eieren in de lengte door en gebruik ze als garnering op de asperge-broccoli salade.