Asperge in bladerdeeg (10 stuks)

De ingredienten

  • Bladerdeeg van 10 plakjes
  • 500 gr. normale asperges
  • 2 pakjes Hollandaise saus
  • verse peterselie

Informatie

  • Wit
  • 3 personen
  • Snack
  • Meer dan 30 minuten

Bereiding

Als ze klaar zijn, leg je ze leuk op een bord en is het leuk voor hapjes met verjaardagen/feesten en het smaak reuze lekker.

  1. Schil de asperges en laat de bladerdeeg ontdooien.
  2. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  3. Laat de asperges 20 min koken.
  4. Maak in de tussentijd de Hollandaise saus warm.
  5. Doe de peterselie bij de Hollandaise saus.
  6. Als de asperge gaar is, leg je hem in de bladerdeeg en doe je er wat Hollandaise saus op, rol hem op, en leg hem 20 min in de oven.