Asperge-salade met lollo-rosso sla en aardbeien
Informatie
- Wit
- 2 personen
- Salade
- Minder dan 30 minuten
Voorbereiding
Vignarettesaus:
Bereiding
- De azijn, peper en zout mengen en licht kloppen met de halvanaise.
- Olie toevoegen en nogmaals licht kloppen tot alles goed vermengd is.
- Asperges schillen, 10 min. koken en nog 5 min. in kookwater laten staan.
- De asperges goed laten uitlekken.
- Vervolgens elke asperge in circa 3 á 4 stukjes snijden.
- De lollo-rosso bladeren losmaken, wassen en goed laten uitlekken.
- Aardbeien wassen, laten uitlekken en halveren.
- In mooie kom of schaal de sla mengen met de vignarettesaus.
- Vervolgens de asperges en daarna pas voorzichtig de aardbeien erdoor scheppen.
- Garneren met enkele aardbeien.