Ingrediënten
2 1/2 kilo witte asperges
6 eieren gekookt
150 gr. gekookte ham
1 mango
1 potje bieslook
Poldersaus van Bonfait
Bereiding
- Snijd de eieren en 150 gr. ham fijn.
- Snijd ook de mango in blokjes.
- 1 potje bieslook fijn snijden en een beetje bewaren voor garnering.
- Doe alle ingrediënten in een bak, dus de stukjes asperges, en de andere gesneden ingrediënten.
- Meng dit alles met de poldersaus van Bonfait.
- Was de aardappels goed af. (eventueel afborstelen onder stromend koud water)
- Kook 4 aardappels heel met schil, en 2 aardappels geschild in water en zout gaar(goed af laten koelen)
- Schil de asperges, snijd ze in stukjes van 4 cm en kook ze beetgaar in ± 8 min. met wat zout.
- Voeg iets later de aspergepunten aan het kokende water toe.
- Kook 4 eieren hard.
Goed te gebruiken bij een BBQ, als voor of bijgerecht.