Aspergehapje met Kalfssalade

De ingredienten

  • 200 gr. kalfssalade
  • 1/2 liter aspergemousse
  • 8 takjes peterselie
  • 8 halve aspergekopjes
  • 8 kleine kopjes/kommetjes
  • 8 gepocheerde kwarteleitjes

Informatie

  • Wit
  • 5 personen
  • Snack
  • Minder dan 30 minuten

Voorbereiding

Aspergemousse:

Bereiding

  1. 1 dl aspergevocht(of soep)
  2. 1 dl geslagen room
  3. 2 gr. gelatine

    Aspergevocht(soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten. En hierdoor lobbig laten worden daarna vermenegen a la bavaroise en in de gewenste vorm(dikte) laten opstijven.
    1. Aspergevocht (soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten.
    2. Hierdoor lobbig laten worden daarna vermengen a la bavaroise en in de gewenste vorm(dikte) laten opstijven.
    3. Vul 8 kopjes met een laagje aspergemousse.
    4. De kalfssalade er boven op.
    5. Daar op het gepocheerde kwarteleitje.
    6. Als garnering een gehalveerd aspergekopje en een takje peterselie.