Ingrediënten
200 gr. kalfssalade
1/2 liter aspergemousse
8 takjes peterselie
8 halve aspergekopjes
8 kleine kopjes/kommetjes
8 gepocheerde kwarteleitjes
Voorbeiding
Aspergemousse:
- 1 dl aspergevocht(of soep)
- 1 dl geslagen room
- 2 gr. gelatine
Aspergevocht(soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten. En hierdoor lobbig laten worden daarna vermenegen a la bavaroise en in de gewenste vorm(dikte) laten opstijven.
Bereiding
- Aspergevocht (soep), doorverwarmen de gelantine hierin oplossen, geheel koud wegzetten.
- Hierdoor lobbig laten worden daarna vermengen a la bavaroise en in de gewenste vorm(dikte) laten opstijven.
- Vul 8 kopjes met een laagje aspergemousse.
- De kalfssalade er boven op.
- Daar op het gepocheerde kwarteleitje.
- Als garnering een gehalveerd aspergekopje en een takje peterselie.