Terug naar Recepten

Aspergemousseline met pastinaak

Groen Bijgerecht 4 personen 30 - 45 minuten

Aspergemousseline met pastinaak

Ingrediënten

 500 gr. groene asperges

 500 gr. pastinaak in erg fijne stukjes

 4 grote kruimige aardappelen

 1 ltr. kookroom(koksroom)

 1 uitje erg fijn gesneden

 1 teentje knoflook

Bereiding

  • Schil de kruimige aardappelen en snijd deze in stukjes.
  • Snijd ook de ui en het knoflook (fijn).
  • Neem een hoge pan met dikke bodem en zet deze op een hoog vuur.
  • Schenk de koksroom in de pan.
  • Voeg de fijngesneden pastinaak, aardappelen, knoflook en de fijn gesneden groene asperges toe.
  • Kook in de koksroom de producten erg gaar. (let op;room kookt snel over)
  • Als alles erg gaar is dan de staafmixer erin en alles heel fijn mixen.
  • Zonder klontjes, iets laten indikken en opdienen.

Een perfect bijgerecht bij aspergeproducten!