Aspergemousseline met pastinaak

De ingredienten

  • 500 gr. groene asperges
  • 500 gr. pastinaak in erg fijne stukjes
  • 4 grote kruimige aardappelen
  • 1 ltr. kookroom(koksroom)
  • 1 uitje erg fijn gesneden
  • 1 teentje knoflook

Informatie

  • Groen
  • 4 personen
  • Bijgerecht
  • Meer dan 30 minuten

Bereiding

Een perfect bijgerecht bij aspergeproducten!

  1. Schil de kruimige aardappelen en snijd deze in stukjes.
  2. Snijd ook de ui en het knoflook (fijn).
  3. Neem een hoge pan met dikke bodem en zet deze op een hoog vuur.
  4. Schenk de koksroom in de pan.
  5. Voeg de fijngesneden pastinaak, aardappelen, knoflook en de fijn gesneden groene asperges toe.
  6. Kook in de koksroom de producten erg gaar. (let op;room kookt snel over)
  7. Als alles erg gaar is dan de staafmixer erin en alles heel fijn mixen.
  8. Zonder klontjes, iets laten indikken en opdienen.