Aspergerolletjes

De ingredienten

  • 2,5 kg. fijne asperges, licht gekookt
  • 100 gr. roomkaas
  • 4 el geraspte parmezaanse kaas
  • 2 el fijngesneden bieslook
  • 25 gr. vers broodkruim
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • pastavellen
  • bechamelsaus
  • boter

Informatie

  • Wit
  • 4 personen
  • Lunch
  • Meer dan 30 minuten

Bereiding

  1. Vet een ovenschaal met boter in.
  2. Meng de roomkaas met de helft van de parmezaanse kaas, bieslook en het broodkruim.
  3. Voeg wat peper en zout toe.
  4. Bestrijk de pastavellen met wat kaasmengsel, leg er twee asperge  per vel op en rol de pasta hier omheen. Leg met de overlappende rand omlaag in de schaal.
  5. De bechamelsaus over de gevulde pasta gieten en bestrooien met de rest van de parmezaanse kaas.
  6. In 20-25 min. licht bruin bakken en dan maar smullen.