Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip

De ingredienten

  • 300 gr. asperges
  • 100 gr. gerookte kipfilet
  • 200 gr. (verse) tagliatelle
  • 1,5 dl gezeefde tomaten
  • cayennepeper
  • zout
  • 1 el. gehakte bieslook

Informatie

  • Wit
  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil en de gaar de asperges volgens het basisrecept.
  2. Snijd de asperges in stukken.
  3. De gerookte kip in blokjes snijden.
  4. De tagliatelle beetgaar koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
  5. Asperges en kip door de gezeefde tomaten roeren, even laten pruttelen en op smaak brengen met een mespunt cayennepeper en zout.
  6. Deze saus op de uitgelekte tagliatelle scheppen en met bieslook bestrooien.
  7. Eventueel wat aspergekopjes garneren.