Asperges met pasta en pesto

De ingredienten

  • 350 gr. groene asperge(s)
  • 250 gr. koelverse gevulde pasta
  • 50 gr. koelverse basilicumpesto
  • 2 rode paprika(s)
  • 8-10 zwart(e) olijven
  • vers gemalen zout en peper
  • vers gemalen peper
  • 75-100 gr. prima donna (kaas)

Informatie

  • Groen
  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges, snijd ze in stukjes van 5-6 cm en kook ze in 8 minuten beetgaar.
  2. Voeg na 4 minuten de pasta toe en kook groente en pasta samen gaar.
  3. Snijd de paprika in vierkante stukjes.
  4. Hak de olijven grof.
  5. Laat de asperges en pasta in een vergiet kort uitlekken.
  6. Schep het terug in de pan en meng de pesto, paprika en olijven erdoor.
  7. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.