Terug naar Recepten

Asperges met pasta en pesto

Groen Hoofdgerecht 2 personen Max. 15 minuten

Asperges met pasta en pesto

Ingrediënten

 350 gr. groene asperge(s)

 250 gr. koelverse gevulde pasta

 50 gr. koelverse basilicumpesto

 2 rode paprika(s)

 8-10 zwart(e) olijven

 vers gemalen zout en peper

 vers gemalen peper

 75-100 gr. prima donna (kaas)

Bereiding

  • Schil de asperges, snijd ze in stukjes van 5-6 cm en kook ze in 8 minuten beetgaar.
  • Voeg na 4 minuten de pasta toe en kook groente en pasta samen gaar.
  • Snijd de paprika in vierkante stukjes.
  • Hak de olijven grof.
  • Laat de asperges en pasta in een vergiet kort uitlekken.
  • Schep het terug in de pan en meng de pesto, paprika en olijven erdoor.
  • Breng het gerecht op smaak met zout en peper.