Terug naar Recepten

Aspergewrap

Wit Hoofdgerecht 3 personen 15 - 30 minuten

Aspergewrap

Ingrediënten

 4 wrapvellen

 Bonfait smulsaus

 12 plakken achterham

 12 beetgare asperges

 1 krop ijsberg sla

 1 bakje honing cress

 1 bakje purperkers

Bereiding

  • Schil de asperges en bereid deze volgens het basisrecept.
  • Laat de asperges uitlekken en afkoelen.
  • Maak de wrapvellen warm zoals beschreven op de verpakking.
  • Smeer de wrapvellen in met Bonfait smulsaus.
  • Snijd de ijsbergsla in reepjes.
  • Bedek de wrapvellen met de sla.
  • Verdeel 3 plakken ham over de wrapvellen leg de 3 asperges er tussen.
  • Strooi wat honing cress en purperkers over de asperges.
  • Rol deze op en laat afkoelen.
  • Snijd de wrap in stukken en eet smakelijk.