Aspergewrap

De ingredienten

  • 4 wrapvellen
  • Bonfait smulsaus
  • 12 plakken achterham
  • 12 beetgare asperges
  • 1 krop ijsberg sla
  • 1 bakje honing cress
  • 1 bakje purperkers

Informatie

  • Wit
  • 3 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

 

  1. Schil de asperges en bereid deze volgens het basisrecept.
  2. Laat de asperges uitlekken en afkoelen.
  3. Maak de wrapvellen warm zoals beschreven op de verpakking.
  4. Smeer de wrapvellen in met Bonfait smulsaus.
  5. Snijd de ijsbergsla in reepjes.
  6. Bedek de wrapvellen met de sla.
  7. Verdeel 3 plakken ham over de wrapvellen leg de 3 asperges er tussen.
  8. Strooi wat honing cress en purperkers over de asperges.
  9. Rol deze op en laat afkoelen.
  10. Snijd de wrap in stukken en eet smakelijk.