Terug naar Recepten

Crostini met geitenkaas, asperges en paprika

Groen Snack 3 personen Max. 15 minuten

Crostini met geitenkaas, asperges en paprika

Ingrediënten

 200 gr. groene asperges

 1 dun Frans stokbrood

 4 el. olijfolie

 versgemalen peper

 zout

 150 gr zachte geitenkaas

 4 geroosterde paprika

Bereiding

  • Snijd de onderkanten van de asperges en kook de asperges 10 minuten in water met zout, giet ze af en spoel er koud water over.
  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Snijd het stokbrood in schuine plakken.
  • Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout.
  • Zet de broodsneetjes 5 minuten in de oven tot ze goudgeel van kleur zijn.
  • Beleg de broodsneetjes met plakjes geitenkaas met daarop de reepjes paprika en stukjes asperge.