Crostini met geitenkaas, asperges en paprika

De ingredienten

  • 200 gr. groene asperges
  • 1 dun Frans stokbrood
  • 4 el. olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 4 geroosterde paprika

Informatie

  • Groen
  • 3 personen
  • Snack
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de onderkanten van de asperges en kook de asperges 10 minuten in water met zout, giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Verwarm de oven op 200 graden.
  3. Snijd het stokbrood in schuine plakken.
  4. Bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout.
  5. Zet de broodsneetjes 5 minuten in de oven tot ze goudgeel van kleur zijn.
  6. Beleg de broodsneetjes met plakjes geitenkaas met daarop de reepjes paprika en stukjes asperge.