Fagottini met pesto en witte asperge

De ingredienten

  • 400 gr. witte asperges
  • 250 gr. Fagottini con Rodicchio e Ricotta (Buitoni Fresco)
  • 140 gr. Pesto. alla Genovese (Buitoni Fresco)
  • 50 gr. dun geschaafde parmezaanse kaas
  • Zout
  • Peper

Informatie

  • Wit
  • 2 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Asperges in ruim kokend water met zout 5-10 min. koken.
  2. Asperges laten uitlekken en in stukjes van 4 cm snijden.
  3. Fagottini in ruim kokend water met zout in 4-5 min. beetgaar koken en laten uitlekken.
  4. Uitgelekte pasta mengen met asperges en pesto.
  5. Gerecht goed verwarmen en over diepe borden verdelen en de geschaafde parmezaanse kaas eroverheen strooien.