Terug naar Recepten

Fagottini met pesto en witte asperge

Wit Hoofdgerecht 2 personen 15 - 30 minuten

Fagottini met pesto en witte asperge

Ingrediënten

 400 gr. witte asperges

 250 gr. Fagottini con Rodicchio e Ricotta (Buitoni Fresco)

 140 gr. Pesto. alla Genovese (Buitoni Fresco)

 50 gr. dun geschaafde parmezaanse kaas

 Zout

 Peper

Bereiding

  • Asperges in ruim kokend water met zout 5-10 min. koken.
  • Asperges laten uitlekken en in stukjes van 4 cm snijden.
  • Fagottini in ruim kokend water met zout in 4-5 min. beetgaar koken en laten uitlekken.
  • Uitgelekte pasta mengen met asperges en pesto.
  • Gerecht goed verwarmen en over diepe borden verdelen en de geschaafde parmezaanse kaas eroverheen strooien.