Fettucini met Quorn en asperges

De ingredienten

  • 50 gr. groene mini-asperges
  • 350 gr. Quornstukjes naturel
  • 250 gr. verse fetuccini (bijv. spinazie)
  • Parmezaanse kaas
  • 100 gr. worteltjes
  • 1 courgette
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 el oregano
  • 125 ml crème fraîche

Informatie

  • Groen
  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de asperges in stukjes van 3 cm.
  3. Snijd de worteltjes, de courgette en de paprika's in stukjes.
  4. Verhit wat olie in een wok en roerbak hierin alle groenten en stukjes Quorn.
  5. Voeg 1 el oregano en de crème fraîche toe en roerbak het geheel 5 minuten.
  6. Schep de fettucini op de borden, schep het Quornmengsel erover.
  7. Strooi de Parmezaanse kaas over de saus.
  8. Garneer met de overige oreganoblaadjes.