Terug naar Recepten

Gegrilde tarbotfilet met gevulde lintmacaroni en fruits de mer

Groen Hoofdgerecht 4 personen 30 - 45 minuten

Gegrilde tarbotfilet met gevulde lintmacaroni en fruits de mer

Ingrediënten

 4 tarbotfilets (van ca. 160 gr)

 16 st. buismacaroni

 200 gr. ansjovisfilet

 50 gr. mascarpone

 12 venusschelpen

 4 vongole

 4 oesters

 20 gr. bieslook

 10 gr. kaviaar

 1,5 dl. beurre blanc

 150 gr. boter

 12 groene asperges

 4 cherrytomaatjes

Bereiding

  • Tarbot fileren en in gelijke stukken proportioneren. A la minute grillen.
  • Buismacaroni afkoken en vullen met een crème van ansjovis en mascarpone.
  • Groene asperges schillen en afkoken, a  la minute met een beetje boter opwarmen.
  • Cherrytomaatjes met het kroontje ontvellen en marineren met zout, peper en knoflook.
  • Vervolgens laten drogen in de oven.
  • Schaal en schelpdieren bakken in boter en afblussen met witte wijn en visbouillon.
  • Maak het geheel af met de beurre blanc, verrijkt met kaviaar en bieslook.
  • Gelijk serveren.