Gegrilde tarbotfilet met gevulde lintmacaroni en fruits de mer

De ingredienten

  • 10 gr. kaviaar
  • 20 gr. bieslook
  • 4 oesters
  • 4 vongole
  • 12 venusschelpen
  • 50 gr. mascarpone
  • 200 gr. ansjovisfilet
  • 16 st. buismacaroni
  • 4 tarbotfilets (van ca. 160 gr)
  • 1,5 dl. beurre blanc
  • 150 gr. boter
  • 12 groene asperges
  • 4 cherrytomaatjes

Informatie

  • Groen
  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • Meer dan 30 minuten

Bereiding

  1. Tarbot fileren en in gelijke stukken proportioneren. A la minute grillen.
  2. Buismacaroni afkoken en vullen met een crème van ansjovis en mascarpone.
  3. Groene asperges schillen en afkoken, a  la minute met een beetje boter opwarmen.
  4. Cherrytomaatjes met het kroontje ontvellen en marineren met zout, peper en knoflook.
  5. Vervolgens laten drogen in de oven.
  6. Schaal en schelpdieren bakken in boter en afblussen met witte wijn en visbouillon.
  7. Maak het geheel af met de beurre blanc, verrijkt met kaviaar en bieslook.
  8. Gelijk serveren.