Terug naar Recepten
Gekonfijte asperges in ganzenvet gegaard waarbij kalfssukade, aardappeltjes en suikerpeultjes
Wit Bijgerecht 2 personen 30 - 45 minuten
Ingrediënten
3 asperges
2 grote aardappelen
Kalfssukade á 125 gr. gegaard
50 gr. suikerpeultjes
½ ltr. ganzenvet
Peper en zout
Bereiding
- Schil de asperges en snijd in stukjes van 5 cm.
- Smelt het ganzenvet, niet laten kleuren en gaar hierin de aspergestukjes.
- Modeleer de aardappels in gelijke stukken van 5 cm lang en gaar ook in het ganzenvet.
- Maak de suikerpeultjes schoon, blancheer deze en snijd doormidden.
- Snijd de kalfssukade in mooie gelijke stukken van 5 cm x 1cm.
- Breng alle ingrediënten op smaak met peper en zout.
- Verdeel alle ingrediënten in een weckpotje en doe er 3 eetlepels ganzenvet bij.
- Sluit het weckpotje en verwarm dit in een oven van 120 ◦c gedurende ± 15 minuten.