
Ingrediënten
2 kg. asperges
400 gr. noodles (of mie)
300 gr. biefstuk
100 gr. oesterzwammen
6 kastanje champignons
6 shii-take paddestoelen
2 sjalotjes
sesamolie
1 el. japanse sojasaus
1 bosje bieslook
Bereiding
- Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept.
- Snijd de asperges schuin in stukjes van ca. 1 cm.
- Borstel de paddenstoelen schoon, ontdoe ze van de steeltjes en snijd ze in vieren.
- Hak de sjalotjes en de bieslook fijn.
- Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
- Kook de noodles (of mie) gaar en houd warm.
- Laat de olie zeer heet worden en bak de asperges gedurende 2 a 3 minuten.
- Voeg hier de biefstukreepjes, de paddenstoelen en de sjalotjes toe en roerbak het geheel ongeveer 2 minuten.
- Breng op smaak met sojasaus, peper en zout en serveer dit met de noodles.