Kalfslapje met asperges

De ingredienten

  • 1 bundel witte asperge
  • 1 bundel groene asperges
  • boter
  • 2 dl. slagroom
  • 2 soeplepels gehakte dragon
  • 3 dl. kalfsfond
  • peper en zout
  • 600 gr. kalfslapjes
  • 1 soeplepel azijn

Informatie

  • Groen/Wit
  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • Meer dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bak de kalfslapjes aan alle kanten goudbruin in een klontje boter.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Blus de pan met de azijn en de blanke fond.
  4. Laat nog 20 minuten garen met het deksel op de pan.
  5. Voeg de room toe.
  6. Schil de asperges en snijd ze in stukken van 2 cm.
  7. Voeg ze bij de bereiding.
  8. Laat nog 15 minuten verder gaar worden.
  9. Werk af met de gehakte dragon.