Lauwwarme aspergesalade

De ingredienten

  • 0,5 kg asperges
  • 1 ui
  • IJsbergsla
  • Pijnboompitten, geroosterd
  • Azijn, honing, (noten)olie
  • Aardappelzetmeel / kruidenzout
  • Peper en zout

Informatie

  • Wit
  • 4 personen
  • Snack
  • Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Sausje mengen van olie, azijn en honing.
  2. Asperges schillen, in drieën snijden en gaar koken.
  3. Asperges 1/2 uurtje in de dressing leggen.
  4. Aardappelmeel mengen met kruidenzout.
  5. Asperges uit de dressing halen (dressing bewaren) en door aardappelmeel/kruidenzout rollen.
  6. Bakken in de olie totdat de asperges goudbruin zijn.
  7. Bordjes maken met sla en dressing, daarop asperges en de pijnboompitten.